Sivua muokattu: 02.03.2014 klo 13:46
<- Edellinen sivu
 

Hyvinkään Rastin nuorisotoiminta

Hyvinkään Rasti on suunnistuksen Nuori Suomi -sinettiseura. Sinettiseura on nuorisourheilun laatuseura, jonka toiminta on kasvatuksellista ja monipuolista, ohjaajat koulutettuja ja seurassa pidetään huolta jokaisesta lapsesta ja nuoresta. Nuoren Suomen sinetti on tunnustus seuran laadukkaasta nuorisotyöstä.

Hyvinkään Rasti järjestää aktiivista toimintaa 7 - 16 -vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille kullekin oman taitotason mukaisessa ryhmässä. Vasta-alkajat oppivat liikkumaan maastossa turvallisesti kartan avulla. Kokeneemmat nuoret kehittävät suunnistustaitojaan vaativampien harjoitusten parissa kohti aktiivista kilpailutoimintaa. Lasten ja nuorten ohjaajina HyRassa toimivat Suomen Suunnistusliiton Nuori Suunta -koulutuksen saaneet ohjaajat.

Toimintamme on ympärivuotista. Kesäkaudella keskitymme erityisesti suunnistustaitojen kehittämiseen Hyvinkään ja sen lähiseutujen maastoissa. Talvikaudella harjoittelemme monipuolisesti erilaisissa sisä- ja ulkoharjoituksissa. Lisäksi järjestämme halukkaille kilpailumatkoja ja leirejä.

Lisätietoja toiminnastamme:
Nuorisopäällikkö Kaisa Friman, p. 041-5452952, kaisa.friman(at)hyvinkaanrasti.fi

Tervetuloa mukaan Hyvinkään Rastin nuorisotoimintaan!


AOV 2011

Uutisia


Parse error: syntax error, unexpected 'new' (T_NEW) in /var/www/fs1/5/hrasti/public_html/php/simplepie.inc on line 651